Ziarul Libertatea a întrebat clinica Sanador care este programul doctorului Horațiu Moldovan, secretarul de stat al Ministerului Sănătății. Iată răspunsul oficial primit de ziar din partea clinicii private: Dumnealui (secretarul de stat, NR) operează și oferă consultații după ora 16.00 în fiecare zi, de când a fost numit Ministru Secretar de Stat. Anterior numirii în funcția de demnitar, își desfășura programul începând cu ora 08:00.

Senatorul bihorean, Florian Bodog – fost ministru al Sănătății, a atras și el atenția supra acestui subiect printr-o postare pe pagina proprie de Facebook:

Coronavirusul este cea mai importantă provocare a sistemului medical din România, din ultimii ani. În declarații, Guvernul PNL pretinde că s-a mobilizat exemplar. În realitate, Ministerul Sănătății îi apără pe români de coronavirus doar până la ora 15:30, pentru că ”după ora 16.00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă să presteze la spitalul privat!

Mulți români se întreabă cu îngrijorare: oare “programul” de lucru al ministrului Sănătății arată la fel? Un lucru este cert, spune senatorul Bodog: Guvernul PNL a dovedit că lucrează mult mai mult pentru interesele private ale miniștrilor și ale secretarilor de stat din Sănătate decât pentru a proteja sănătatea românilor!

Articolul întreg din Libertatea poate fi citit aici.


Articolul precedentTudor Chirilă despre PNL și alegerile anticipate
Articolul următorPoliția Capitalei a declanșat operațiunea ‘Angela’