Wizz Air a introdus de astăzi curse regulate spre Londra de pe aeroportul de la Brașov, iar primul avion a aterizat în această dimineață la ora 11.30, anunță Radio Brașov FM.

Peste 200 de pasageri au coborât din aeronava Airbus A321, care a fost întâmpinată cu tunuri de apă. Comandantul aeronavei a aflat abia după aterizare că dirijarea s-a făcut prin intermediul unui turn de control virtual.

Pe lângă momentul aterizării primei curse Wizz Air la Brașov, pe Aeroportul de la Ghimbav au mai avut loc două premiere.

Aproape o mie de pasageri au aterizat sau decolat, astăzi, de la Brașov, a precizat directorul AIBG, Alexandru Anghel.

„Este o cifră remarcabilă și sperăm să crească în curând și să ajungem la mai mult de 1000 de pasageri pe zi. Este o cifră semnificativă. Vor mai veni companii. Este în beneficiu pasagerilor. Cu cât avem mai multe companii, practic, vom avea concurență, vom avea prețuri bune și vom avea și destinații cât mai diverse”, susține Anghel.

Zborurile din și spre Londra vor fi operate de pe aeroportul brașovean lunea, miercurea și vinerea de Wizz Air. De altfel, brașovenii au la dispoziție și opțiunea de zbor spre Londra cu Dan Air, companie care operează curse de la Brașov de luni până vineri și spre Roma, Stuttgart, Nurnberg, Madrid, Barcelona, Bruxelles și Valencia.

Recent, reprezentanții companiei Dan Air au anunțat lansarea a trei noi zboruri directe din Brașov pe rutele Paris, Oslo și Dubai, operaționale din noiembrie.

Totodată, sunt în continuare valabile cursele charter spre Antalya și Heraklion. (sursa)

Articolul precedentTopul județelor României, în funcție de salarii. 33 de județe peste Bihor…
Articolul următorFlorian Bodog: Alimentele de bază au prețuri mai mici!