timesnewroman.ro: Multă lume a fost uimită când Ludovic Orban a spus că el nu bea deloc alcool, preferând mai degrabă un ristretto. Se pare însă că fostul premier chiar a vorbit serios, cel puțin dacă e să ne luăm după ultimul incident în care acesta a fost implicat.

Ludovic Orban s-a trezit în această dimineață cu o durere cruntă de cap, iar cauza ar fi c-a băut prea mult ristretto aseară. El se jură acum că nu mai bea niciodată ristretto în viața lui, deși pare genul de declarație de care va uita imediat ce se va simți mai bine.

Când a ajuns noaptea acasă, soția i-ar fi spus lui Orban că pute a cafea și l-a trimis să doarmă pe canapea. Mai târziu l-a ajutat însă și l-a ținut de urechi, că i s-a făcut rău de la ristretto și a început să vomite.

Ludovic Orban spune că planul lui era să bea doar două-trei ristretto, dar amicul cu care era a tot insistat să mai ia un rând și așa au ajuns la vreo 20 de ristretto fiecare. „Probabil am greșit și pentru c-am amestecat ristretto cu cappuccino”, a spus fostul premier. „Și-am și băut ristretto pe stomacul gol, ceea ce nu prea se face.” (sursa)

Articolul precedentPrima ședință de Guvern din 2024. Marcel Ciolacu, anunțuri de început de an. De mâine se plătesc pensiile majorate
Articolul următorBătălia audiențelor. Unde s-au uitat românii de Revelion. Surpriză pe podium