Ieri, 15 Martie, nu s-a lucrat în Parlamentul României pentru că a fost ziua maghiarilor de pretutindeni, scrie printreranduri.net.

Inițiativa acestei zile libere pentru parlamentari a aparținut grupului UDMR și a fost adoptată de conducerea Parlamentului cu largul concurs și votul PNL și USR-PLUS. Cum ar spune Iohannis: Jo napot kivanok, Penele & Uszere!

Foarte ciudată această întoarcere a armelor, mai ales din partea românilor din PNL conduși de Iohannis. Anul trecut, vedeau trădători. Anul acesta, au ajuns să sărbătorească alături de „cumpărătorii” Ardealului.

„Ungurii” răi de ieri – care negociau prin birouri secrete cu PSD – sunt ungurii buni de astăzi, aliați de nădejde la guvernare cu Iohannis, PNL și USR-PLUS.

Susținătorii președintelui se întreabă pe bună dreptate: oare ce le-au promis „ungurii” bravilor patrioți români de la PNL și USR în schimbul acestei zile libere? Au renunțat oare și la Ardealul mult iubit?

Pe de altă parte, la cât de prost stă situația la noi, nu cred că „ungurilor” le mai trebuie Ardealul! Nici măcar pe gratis! (printreranduri.net)

Articolul precedent2,21% – rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Bihor în luna februarie 2021
Articolul următorUSR: Sunt niște firme dubioase, atașate de PNL, care pierd bani prin desființarea acestei Măsuri