Regizorul Cristi Puiu a îndrăznit să zică adevărul și pentru asta merită (și chiar trebuie) sa fie pedepsit. Și el și toți cei care îndrăznesc să mai gândească cu propriile lor minți. Iar pedepsele lor trebuie să fie exemplare, scrie printreranduri.net

În plină pandemie Covid, domnu’ Puiu, în calitate de regizor – invitat să țină un discurs înainte de prezentarea filmului său de la TIFF – a avut „nesimțirea” să lanseze un ”inadmisibil” la adresa Guvernului PNL:

Dacă dumneavoastră sunteți aici și vă uitați la un film azi, este pentru că au existat niște oameni indisciplinați în România, în Decembrie ’89, și care au zis NU dictaturii. Înțelegeți? Puterea instalată ar face bine să discute cu oamenii, să intre în dialog, nu să ne trateze ca pe niște vite. Da, există această problemă, există o epidemie există un virus, dar tonul autorităților statului este inacceptabil. Mi se pare extraordinar de mișto că la Cluj oamenii sunt disciplinați și atenți la toate detaliile astea, dar cred că absolut orice abuz trebuie amendat. Și dacă n-o faceți dumneavoastră, prin vot, de data asta, atunci n-o face nimeni. Dacă n-o facem noi, n-o face nimeni. Și știu că oamenii sunt speriați și respect și distanțarea socială și port masca atunci când intru în absolut orice spațiu închis. Dar, dacă mâine o să vă ceară dumneavoastră să mergeți în mâini, credeți-mă, o să mergeți în mâini. Pe Eroilor.”

Și pentru că adevărul doare, mai ales atunci când este rostit de o personalitate puternică și credibilă precum regizorul Cristi Puiu, imediat s-a activat propaganda securistă a Guvernului Orban, așa-zis liberal. Și au început băieții să arunce cu noroi, într-o încercare disperată de-l desființa pe emițătorul mesajului eretic.

De la „prostul” și „propagandistul” de Lucian Mândruță până la Cristian Tudor Popescu, specialist în tenis, filme și masturbare clitoridiană adolescentină, fiecare a găsit câte ceva să-i reproșeze regizorului indisciplinat.

Linşajul domnului Puiu are un mesaj foarte clar: cine (mai) îndrăzneşte să ridice capul, să critice guvernul Orban (Doamne fereşte!) şi măreţele lui realizări în războiul anti-Covid va păţi la fel ca regizorul Cristi Puiu, dacă nu şi mai rău. Sigur se va găsi la dosar vreun film prea lung, vreun concert mai puțin reuşit sau măcar o postare pe Facebook nefericită cu care să poată fi atacat.

În timp ce democrația autentică se ofilește pe zi ce trece, dictatura sanitară a regimului Iohannis & Orban se înșurubează tot mai mult în viețile și sufletele românilor. Ce este foarte trist este că multora a început să le și placă…

Guvernul lui Iohannis și Orban (și propaganda aferentă) ne-a împărțit în cetăţeni responsabili şi cetăţeni iresponsabili, în cetățeni care cred orice le spun știrile oficiale și cetățeni care nu (mai) știu ce să creadă. Divide et impera funcționează din nou! Doar că nu știm cum ne va ajuta să trecem mai repede peste această criză. Din contră!

Foarte mulți români sunt gata să-și vândă libertatea în speranța că vor reuși să-și asigure sănătatea și securitatea. Puțini realizează însă pericolul mult mai mare care ne pândește: sub actuala guvernare aliberală, riscăm să le pierdem pe amândouă!

Repect, Cristi Puiu! Muie, Orban, Mândruță, CTP și găștile voastre de profitori!

sursa – printreranduri.net

Articolul precedentAdevărul pe care nimeni nu vrea să îl spună!
Articolul următorSpital din Oradea lui Bolojan: un gunoi, un jeg, o mizerie, gândaci…