profit.ro: Bancherul Dominic Bruynseels, fostul CEO al First Bank și anterior al ex-liderului industriei bancare BCR, soțul fostei candidate la președinție Ramona Ioana Bruynseels, a vândut magazinele din Oradea închiriate retailerului olandezo-belgian Mega Image către familia Iepure și medicilor Cristian Pop și Daniel Angelescu din Sălaj, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Dominic Bruynseels și o firmă a Universității Româno-Americană au vândut magazinul Mega Image pe care îl aveau pe strada Ion Bogdan nr. 33 din nordul municipiului Oradea, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

504186978

Magazinul are o suprafață de 1.200 de metri pătrați la care se adaugă un teren de 3.500 de metri pătrați, pe care este amenajată o parcare cu 45 de locuri. Dominic Bruynseels a dezvoltat spațiul comercial în 2021 și l-a închiriat pe 30 de ani către Mega Image.

Cumpărătorul acestei proprietăți este noua companie de investiții imobiliare UDM Capital, fondată de familia Iepure și familia de stomatologi Flavia Pop (fostă Iepure) și Cristian Pop din Zalău.

Familia Gabriel, Gavril și Floare Iepure sunt proprietarii comerciantului de materiale de construcții Multicom Zalău, cu afaceri de 21,9 milioane euro în 2022, și ai apart-hotelului de patru stele UBA din Cluj-Napoca, cu 44 de camere.

Medicul Cristian Pop a fondat rețeaua de imagistică dentară și maxilo-facială DigiRay, cumpărată în 2021 de Black Sea Fund – cu principal investitor Fondul European de Investiții. Din poziția de CEO al DigiRay, Pop a coordonat și achiziția clinicilor Dental Scan din București în 2021.

UDM Capital gestionează, în prezent, două magazine Mega Image în Oradea și Cluj, două magazine McDonald`s în Oradea și Zalău și un magazin Profi în Cluj.

Gabriel Iepure a declarat pentru Profit.ro că planul UDM Capital este să dubleze numărul de magazine din portofoliu în următorii trei ani. El spune că se va concentra doar pe spații închiriate de retaileri din zona alimentară. Compania intenționează să emită obligațiuni pentru a-și susține dezvoltarea națională și, ulterior, vizează listarea la Bursa de Valori București.

Dominic Bruynseels a vândut și magazinul Mega Image construit în 2020 în locul Pieței agroalimentare Ioșia Nord din Oradea. Spațiul comercial are o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați, iar aici s-a deschis al doilea magazin Mega Image din Oradea. (profit.ro)

Articolul precedentMesaje Ro-Alert la foc automat în Bihor după inundațiile severe. Pompierii au intervenit pentru evacuarea oamenilor
Articolul următorUn aeroport județean are atâția pasageri încât restricționează anumite zboruri! Între timp, Oradea…