printreranduri.net: Ce faci când te lupți cu virusul, dar parcă nu ai renunța la încasări și profit?

Mai deschizi o portiță sau „o intrare secundară” și pentru cei ne-vaccinați. Că și banii lor sunt buni, chiar dacă transmit virusul…

Ce vedem în imagine, în traducere liberă, se cheamă eludarea legii! Comerciantul nu a încălcat prevederile legii, doar le-a aplicat într-un mod, să-i zicem, inovativ. S-a descurcat!

Intrarea principală e rezervată celor cu certificat verde, în schimb pe ușa secundară poate intra oricine, nu se mai cere niciun certificat. În magazin, în ciuda „trierii” epidemiologice anunțate de „autorități”, oamenii vor putea face cumpărături ca pe vremuri. Amestecați! Vor putea juca și o horă, dacă așa vor!

Adevărul e că, degeaba ne plângem de restricții. Că suntem foarte talentați să le și fentăm. Mai ales că aceste noi măsuri ale „autorităților” sunt și bazate pe multă „știință” și expertiza multor „specialiști”. Deci, pe de o parte, au potențial mare să poată fi fentate, pe de altă parte, unele chiar merită! Când încalci niște reguli stupide, nu se cheamă infracțiune. Se chema datorie, curaj și act civic!

Welcome to România! (printreranduri.net)

Articolul precedentCât câștigă de la statul român un turnător al Securității (cazul Petrov)
Articolul următorCe țari mai au cota unică? România, în ilustra companie a Belarusului, Mongoliei, Boliviei, Kurdistanului sau Madagascarului. Pe lângă regimul criminal Saudit…