Negocierile pentru formare unei coaliții nefirești între PNL și PSD, au readus pe tapet nu doar rediscutarea PNRR-ului, descoperit subit de mulți ca fiind mai sfânt decât legile lui Moise, deși fusese respins de X ori de Comisia Europeană, dar și renunțarea la cota unică de impozitare și introducerea, așa cum este normal, a unui impozit progresiv, mult mai corect.

Ca să evităm orice discuții în necunoștință de cauză, sau eventualele și obligatoriile manipulări legate de modelele noastre europene, de la care guvernul PNL face copy-paste de vreo doi ani, priviți vă rugăm harta de mai jos și vedeți, cu albastru, în a cui companie se află România în prezent, cu o cotă unică de impozitare și cine nu o are! Adică, ce țări au o cotă de impozitare progresivă – cu roz și roșu pe hartă.

România cotei unice, România de dreapta, a lui Iohannis GRIVCO, Cîțu ÎNCA prim ministru, Vîlceanu și alți Brătieni, se află în selecta companie a unor titani ai democrației și ai economiei de piață precum: Belarus, Bolivia, Bosnia, Timorul de Est, Kazahstan, Kurdistan, Kyrgyzstan, Madagascar, Mongolia, Nauru, FRY Macedonia, Osetia de Sud – patronată de Rusia, Transnistria (!), Turkmenistan, Ucraina sau Uzbekistan.

Quod erat demonstrandum!

sursa

Articolul precedentFente și restricții…
Articolul următorGuvernul PNL Cîțu alocă Oradiei pentru încălzire jumătate din suma alocată pentru Botoșani, unde salariile sunt mai MARI! Bravo Brătienilor de pe Criș! Bravo pe-ne-le!