Elon Musk a spus într-o postare pe social media că lupta sa în cuşcă (un tip de arte marțiale) cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior ca Twitter, transmite news.ro. Mogulii reţelelor de socializare s-au provocat unul pe altul într-un meci de arte marţiale mixte, în cuşcă, în Las Vegas, din iunie.

”Lupta Zuck v Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge către organizaţii de caritate pentru veterani”, a spus Musk într-o postare pe X, duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Duminică mai devreme, Musk a spus pe X că ”ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, se pregăteşte pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că aduce greutăţile la lucru.

Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este scopul luptei, Musk a răspuns spunând ”Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul”.

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Totul a început când Musk a afirmat într-o postare din 20 iunie că este ”pregătit pentru un meci în cuşcă” cu Zuckerberg, care este antrenat în jiujitsu.

O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care a postat imagini cu meciurile câştigate pe platforma Instagram a companiei sale, i-a cerut lui Musk, în vârstă de 51 de ani, să ”trimită locaţia” pentru lupta propusă, la care Musk a răspuns ”Vegas Octagon”, referindu-se la un centru de evenimente unde se desfăşoară meciuri de campionat de arte marţiale mixte (MMA).

Musk a spus apoi că va începe antrenamentul dacă lupta în cuşcă se va concretiza. (sursa)

Articolul precedentÎn Ungaria, doar 10 persoane s-au înscris să studieze chimia în toată țara – Transtelex
Articolul următorCumpărarea de vechime în muncă pentru pensie. Termenul limită se apropie