Seful Cabinetului de la Casa Alba, Mark Meadows, il acuza pe Joe Biden ca si-ar fi folosit statutul de trimis special in Romania, Ucraina si China pentru a facilita imbogatirea familiei. Dezvaluirile vin la putin timp inaintea ultimei dezbateri electorale.

Wall Street Journal ar urma sa publice un raport saptamana aceasta despre relatiile lui Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, dar nu a fost clar imediat daca la asta se referea Meadows, noteaza Fox News.

“Mi se pare fascinant faptul ca unii din banii care par sa curga catre familia Biden provin in mare parte din Romania, din Ucraina si din China, chiar cele trei tari in care Joe Biden a fost trimis special (in calitate de vicepresedinte- nota Fox News),” declara Meadows. Moderatoarea a crezut ca seful Cabinetului de la Casa Alba a confundat de fapt tara noastra cu Rusia.

“M-am referit la Romania. O sa vedeti in zilele care vor urma ca exista o legatura si cu Romania,” declara acesta. Mark Meadows a adaugat ca Joe Biden, acum nominalizat de democrati la functia de presedinte SUA, va avea “multe explicatii de facut”. (sursa)

Articolul precedentCodin Maticiuc îi dă exemplu statului de bani gata, renovând secţia de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni: ”După etajul 7, mă apuc şi de alte etaje!”
Articolul următorAvertisment! Datoria publică a crescut în doar opt luni din 2020 cu 76 mld. lei, peste întreaga datorie pe care România o avea în 2008, anul debutului precedentei crize.