timesnewroman.ro: Mamaia s-a trezit la viață în această dimineață în urma unui mesaj Ro-Alert care a declanșat alarmele pe absolut toate telefoanele din stațiune. Comerciații au fost anunțati prin Ro-Alert c-a intrat un turist în Mamaia, ceea ce a dus la o forfotă de nedescris.

„N-am mai primit un mesaj despre turist ajuns în Mamaia de vreo două săptămâni, e un an incredibil de prost. Sper ca acest turist să fie un semn că în luna august va fi mai bine“, spune un hotelier. Dar cum hotelieri sunt mulți, iar turiști deocamdată doar unul, se anunță o bătaie acerbă între aceștia pentru a-l înhăța pe turist.

Entuziasmul hotelierilor n-a ținut însă mult. Într-adevăr, un turist intrase în Mamaia, dar din păcate pentru ei era vorba de un pustnic, care a ales stațiunea pentrua câteva zile de liniște pe plaja goală și care nu vrea cazare. Cu puțin noroc, însă, vreo terasă de pe plajă ar putea să-i vândă o apă plată și să obțină astfel un venit frumușel de pe urma lui. (sursa)

Articolul precedentRadu Herjeu: Oamenii raționali n-au cum să nu înțeleagă că e vremea pentru puțină cumpătare
Articolul următorDupă ce l-a sabotat vreme de PATRU ani, PNL Bihor se laudă cu reabilitarea, din toamnă, a drumului Salonta-Tinca