Doi cetăţeni suedezi au fost împuşcaţi mortal la Bruxelles, a anunţat luni purtătoarea de cuvânt a poliţiei belgiene, Ilse van de Keere, confirmând o informaţie apărută anterior în presă.

Cel mai probabil, cei doi decedați erau suporteri ai naționalei de fotbal a Suediei. Belgia a primit luni seară vizita Suediei într-un meci de calificare la Euro 2024.

Pe rețelele sociale au apărut și primele imagini cu presupusul terorist, un tunisian, Slayem Slouma, care n-a fost încă prins. ”Sunt ISIS și i-am ucis pe necredincioși”, a declarat acesta înaintea atacului.

Franța a fost plasată în stare de alertă vineri seara, după atacul de la școala din Arras, în urma căruia un profesor a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

Un atac cu cuțitul a avut loc vineri la Liceul Gambetta din Arras, Franța. Un profesor a murit și două persoane au fost rănite de un individ înarmat cu un cuțit. Agresorul arestat vineri este un cecen născut în 2003, care apare „pe lista S pentru islamism radical”, potrivit unor surse din poliție, citate de Le Figaro. El era un fost elev al liceului.

Articolul precedentTemperaturi mai ridicate decât cele obișnuite în următoarele trei săptămâni/ Meteorologii au actualizat prognoza
Articolul următorO zi de marți… Val de atentate în Europa. Înaintea vizitei lui Biden, Iranul amenință cu un atac asupra Israelului. Putin merge la Beijing. Azerbaidjanul ar putea invada Armenia. Haosul se extinde!