timesnewroman.ro: Temutul lider al mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, nu s-ar afla de fapt în Belarus! O arată un document clasificat, obţinut în urmă cu câteva minute de şeful CIA Sector 4. Potrivit raportului ultrasecret, Prigojin s-ar fi angajat paznic la o farmacie din cartierul Berceni, cel puţin până când situaţia se mai domoleşte şi Putin se mai calmează.

„Pe bune, Nea Ilie e Prigojin? Mi se părea mie un pic suspect că umblă cu două Kalaşnikoave în paporniţă şi răcneşte din când în când în ruseşte într-o staţie de emisie-recepţie, dar m-am gândit că aşa sunt bătrânii, mai au hachiţe, obiceiuri ciudate”, spune Aurelia, farmacistă. „Cu toate astea, n-am de gând să-l dau afară. De trei zile, de când e aici, n-a furat nimeni acadelele cu vitamine de pe tejghea.”

„N-are cum să fie, dom’le, Prigojin. Ăla se ascunde cu reptilienii în tunelul dacic de sub laserul de la Măgurele”, şi-a dat cu părerea Teofil, şofer de Bolt şi expert în geopolitică din cartier. (sursa)

Articolul precedentCreştinii ortodocşi îi cinstesc pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel
Articolul următorReuters: OMS va declara aspartamul drept cancerigen. Este unul dintre cei mai cunoscuți îndulcitori alimentari