Daniel Dines se numără printre cei mai bogați 350 de oameni din lume potrivit Indexului Miliardarilor calculat de Bloomberg, relevă date analizate de Profit.ro.

Cofondatorul și directorul general al UiPath, startup fondat în România și evaluat la peste 29 miliarde de dolari în cadrul ofertei publice inițiale derulate pe bursa de la New York, a intrat în Topul miliardarilor pe locul 346, depășindu-l pe George Soros (90 de ani).

Investitorul american de origine ungară are o avere netă estimată la 7,6 miliarde de dolari, față de o avere de 7,63 miliarde de dolari estimată pentru Dines, pe baza prețului la care au închis acțiunile UiPath miercuri, după prima zi de tranzacționare.

Dines deține o participație de circa 21,4% (peste 110,89 milioane acțiuni) la UiPath. Calculele Bloomberg par să excludă un pachet de 240.000 de acțiuni deținut de soția lui Dines și în dreptul căruia apare beneficiar Daniel Dines, potrivit documentelor remise de companie Comisiei americane de Valori Mobiliare (SEC). (profit.ro)

George Soros a donat, la finalul anului 2017, 18 miliarde de dolari din averea sa către fundația pe care o deține. De asemenea, se estimează că, în perioada 1979 – 2011 ar mai fi donat încă 11 miliarde de dolari către diverse cauze.

Articolul precedentPolitica e o… curbă! Peneliștii au început să taie panglicile la proiectele fostei conduceri a CJ Bihor, împotriva cărora au votat!
Articolul următor4 din 36. Doar în timpul pandemiei