O femeie din judeţul Bihor a plătit un asasin ca să îi omoare soțul. Aceasta a fost ajutată de verișoara victimei care într-un final și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Cele trei persoane se află în arest în prezent.

Bărbatul era dat dispărut de familie pe 21 decembrie, anul trecut, şi căutat atunci poliţişti şi pompieri pe tot cursul Crişului Repede. Atunci soția sa a distribuit poze cu acesta și le-a transmis autorităților că nu știe nimic despre soțul ei. La mai bine de 4 luni de la comiterea crimei, verișoara victimei și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor și a povestit ce s-a întâmplat.

Crima a fost pusă la cale de soţia lui şi de iubita femeii, verişoară a victimei, care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai, ca să ducă la îndeplinire planul.

„Numita V.T. împreună cu prietena sa, suspecta R.A. au premeditat să ucidă victima V.I. (Venkli István-n.r.), (soțul numitei V.T. și verișorul suspectei R.A.), prin apelarea la serviciile unei terțe persoane care să comită o astfel de faptă. Astfel, R.A. l-a determinat pe N.I. să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, într-un comunicat de presă.

Crima a fost comisă în seara de 18 decembrie, când victima a fost chemată la marginea unei păduri de lângă Şimian.

„Aici, i-a aplicat victimei două lovituri cu un topor în zona capului, după care, cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuțit în zona abdominală. Loviturile au dus la decesul victimei. După acestea R.A. și N.I. au transportat victima cu autoturismul care aparținea suspectei R.A., pe un câmp situat în afara orașului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, unde au îngropat cadavrul”, au mai transmis procurorii.

Cei trei suspecți au fost reținuți. Ei și-au recunoscut fapta. Procurorii precizează că această măsură procesuală nu le afectează prezumția de nevinovăție de care beneficiază cei trei suspecți în dosar.

Citeşte întreaga ştire: O femeie din Bihor a plătit un asasin ca să îi omoare soțul. Bărbatul a fost dat dispărut la finalul anului trecut

Articolul precedentImagini greu de privit pentru orice fan al Barcelonei. Ce s-a întâmplat pe Camp Nou. Laporta: “O rușine! E scandalos!”
Articolul următorAglomeraţie de candidaţi pentru conducerea PNL. Bolojan ratează încă o dată o funcție râvnită