Liderul PSDMarcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seara, ca ceea ce au facut deputatii Adrian Solomon si Irinel Stativa intr-un fast-food din Bucuresti este “nescuzabil” si a avut o discutie cu ei. Ciolacu a precizat ca a cerut scuze in numele sau si al celor doi deputati reprezentantilor unitatii alimentare. Intrebat daca cei doi deputati vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a afirmat: “Presupun ca vor avea mai mult timp liber”.

“Este nescuzabil, am avut o discutie cu colegii mei. Daca ma intrebati de o sanctiune in ceea ce ii priveste pe cei doi, cred ca e responsabilitatea organizatiilor din care fac parte”, a afirmat, miercuri seara, la Digi 24.

Acesta a precizat ca a sunat si a cerut scuze reprezentantilor unitatii alimentare. “Am o opinie personala, azi i-am si sunat si mi-am cerut scuze in numele meu si al colegilor mei, mi se pare un lucru de bun simt. Nu e foarte rusinos, ca o persoana publica, atunci cand greseste sa iasa si sa isi ceara scuze paentru acel moment”, a mai declarat Ciolacu.

Intrebat daca cei doi si-au cerut scuze, Ciolacu a afirmat: “Nu, nu si-au cerut. Nu si-a cerut nici domnul Orban. Presupun ca dupa ce vor termina acest mandat vor avea mai mult timp de reflectie”. De asemenea, intrebat daca cei doi nu vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a raspuns: “Presupun ca vor avea mai mult timp liber”. (sursa)

Articolul precedentIohannis, mesaj pentru Orban, întrebat despre apelul la ignorarea deciziei CCR privind carantina: Respectarea Constituției e obligatorie!
Articolul următorAngela Merkel priveşte către China, un pilon al strategiei economice a Germaniei. Și al UE?