Un bărbat din judeţul Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie, violare de domiciliu şi distrugere.

Victima este fosta parteneră de viață a bărbatului.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, s-ar fi deplasat la locuinţa unei femei de 49 de ani, din municipiul Oradea, fosta sa concubină, ar fi pătruns în curtea imobilului fără drept şi fără consimţământul proprietarei, iar cu un topor găsit în incinta curţii, ar fi degradat uşa de acces în locuinţă. De asemenea, la ieşirea din curtea imobilului, ar fi observat-o pe stradă pe femeia de 49 de ani, pe care ar fi urmărit-o, ar fi bruscat-o şi i-ar fi smuls din mână un telefon mobil, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 1.100 de lei şi leziuni care nu au necesitat zile de îngrijiri medicale”, a transmis marți, 5 decembrie, Poliţia judeţeană Bihor.

Poliţiştii au recuperat telefonul mobil sustras de la femeie.

Agresorul a fost iniţial reţinut, iar luni a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. (sursa)

Articolul precedentORADEA. Târg de Artă de Crăciun organizat la Biblioteca Județeană 
Articolul următorPăcat de banii și de anii pierduți cu propaganda… Bolojan, la coada clasamentului național după notorietate și încredere, mult sub Șoșoacă!