Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea organizează Bursa locurilor de muncă si Ziua Antreprenoriatului, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă, cu scopul de a facilita accesul persoanelor în căutare de loc de muncă la posturile disponibile cât și interacțiunea directă cu agenții economici.

Evenimentul se va desfășura în data de 27 OCTOMBRIE 2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00, în cadrul ARENEI ANTONIO ALEXE (zona IOȘIA) din Oradea, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens, iar întâlnirea dedicată angajatorilor va avea loc în sălile arenei.

De asemenea, începând cu ora 12:00 în incinta arenei va avea loc un atelier de antreprenoriat dedicat angajatorilor orădeni.

Participarea angajatorilor la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze AJOFM Bihor la numărul de telefon 0749090619 – Adrian LUPAȘ, sau 0740662168 – Răzvan Bucurean.

Articolul precedentStudent palestinian în România, adept HAMAS, expulzat. Plănuia un atac terorist asupra evreilor din țară
Articolul următorCatavencii: Oradea a rămas un oraș destul de mic, unde mâna de muncă este bună doar dacă este foarte ieftină, la limita salariului minim pe economie