timesnewroman.ro: Numai în ultima săptămână, Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita a primit prin intermediul numărului unic 112 un număr de 25 apeluri de semnalare a prezenței urșilor în mai multe localități, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Târgu Mureș.

Nu doar că s-au obișnuit cu oamenii, dar urșilor nu le mai este frică nici de mașini. De fapt, conform unui raport prezentat de prefectura Harghita, numărul urșilor din județ l-a depășit pe cel al românilor și acum ei sunt cea mai importantă minoritate etnică.

În vederea alegerilor de anul viitor deja s-au constituit la nivel local două partide de urși, din care unul extremist, care dorește reîntoarcerea la tradițiile strămoșești, când nu erau oameni în județ. (sursa)

Articolul precedentPentru prima oară, UE va admite că a discriminat prin neprimirea României în Schengen. Am putea primi despăgubiri
Articolul următorCu sau fără noi, Terra se „reînnoiește” la fiecare 36 de milioane de ani. De ce apare acest fenomen ciclic