O tragedie s-a petrecut, sâmbătă după-masă, 21 octombrie, într-o carieră de piatră din satul bihorean Brădet, comuna Buntești, unde un bărbat a murit după ce a fost strivit de un camion, pe un drum din carieră.

Potrivit unor informații preliminare furnizate de surse neoficiale ale publicației BIHOREANULUI, șoferul unuia dintre camioane ar fi coborât din vehicul, dar fără să se asigure că acesta nu se va mișca din loc.

Nu se știe din ce motiv bărbatul a mers în fața camionului, dar, din câte se pare, pentru că frâna de mână nu era trasă, mastodontul s-a pus în mișcare. Șoferul ar fi fost prins între acest vehicul și un alt camion, aflat în fața lui.

Salvatorii care au mers de urgență la locul accidentului, inclusiv cu elicopterul, au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar fără succes.

„În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, făcut în jurul orei 16.10, la fața locului s-au mobilizat echipajele Stației de Pompieri Ștei, cu o autospecială de intervenție și ambulanța SMURD, un elicopter SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul victimei”, a declarat Camelia Roșca, purtătoarea de cuvânt a ISU Crișana. (ziare.com)

Articolul precedentLista alimentelor care vor fi ieftinite de Crăciun
Articolul următorMiting pro-Palestina în București. Cum le ia apărarea teroriștilor Hamas un palestinian stabilit în România