Clasamentul celor mai scumpe și celor mai ieftine apartamente s-a răsturnat în luna noiembrie, Capitala aflându-se abia pe locul patru din cele nouă analizate.

Analiza realizată de „Adevărul” în baza datelor platforme imobiliare Storia arată că apartamentele noi din București sunt doar puțin mai scumpe decât cele din Craiova, dar mai ieftine decât cele din Constanța, prețurile pe metrul pătrat din București fiind cu aproape 1.000 de euro mai mici decât cele din Cluj Napoca.

Aceeași analiză arată că prețul pe metrul pătrat de construcție nouă din Cluj Napoca este aproape dublu față de Sibiu și cu aproximativ 600 de euro mai mare decât în Brașov, clasat pe locul 2 în topul întocmit de „Adevărul”.

ORADEA: În Oradea, în luna noiembrie a.c., prețurile medii de cerere pentru apartamentele noi au fost cu 7% mai ridicate decât cele ale locuințelor vechi. Așadar, prețul mediu pe metru pătrat pentru apartamentele noi din Oradea a fost de 1.544 euro, în timp ce apartamentele vechi au avut un preț mediu de cerere de 1.443 euro/metru pătrat, cu 13% mai ridicat decât în aceeași lună a anului trecut. (sursa)

Articolul precedentCa să vezi… FMI către România: Bravo pentru 2023, dar treceți la impozitarea progresivă!
Articolul următorEXACT CUM AM ANTICIPAT! Austria ar accepta intrarea României în Schengen în ceea ce privește aeroporturile, cu condiția ca România și Bulgaria să primească migranți din Siria și Afganistan. Asta ne dorim?