Joi, temperaturile cresc peste tot și vremea devine caldă pentru data din calendar. Se anunță o zi frumoasă, cu cer senin în regiunile sudice și un vânt ceva mai insistent în ținuturile estice, și în zona înaltă de munte.

Maximele pleacă de la 18 grade în depresiuni și ajung la 26 de grade pe partea vestică.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem o zi cu soare și vânt domol. Temperaturile, mult mai ridicate decât miercuri, ajung la 23-24 de grade. După lăsarea nopții, norii se înmulțesc și vin câțiva stropi de ploaie.

În ținuturile vestice găsim atmosferă plăcută, foarte puțini nori și maxime de 25-26 de grade. Peste noapte, în mai ales în zona Crișanei o să plouă trecător.

În Transilvania avem o dimineață rece, mai ales în depresiuni, pe unde sunt condiții de ceață și de brumă. Apoi, soarele încălzește atmosfera, iar pe partea vestică, pe la Alba Iulia, se ating 25 de grade.

Vremea la munte

La munte se anunță o zi însorită și mai caldă decât în mod obișnuit. Vântul prinde putere în zonele înalte, iar în nordul Carpaților Orientali o să bată cu peste 80 de km/h.

Sursa: Pro TV

Articolul precedentMaghiarii, dintr-o ţară cu jumătate din populaţia României, au investit în România de 17 ori mai mult decât au investit românii în Ungaria (GRAFIC)
Articolul următor‘Referendumul’ lui Simion ne ia de proști! Ne ‘apără’ fie de ceva ce nu ne amenință, fie de ceva ce este deja posibil, fără să ne provoace probleme