Conform surselor BihorNews.ro, Gabriel Traian Ghilea a fost primit ieri seară, alături de alți douăzeci de noi membri, în rândurile PSD Oradea, organizație condusă de către fostul ministru al Sănătății, senatorul Florian Bodog.

Gabriel Traian Ghilea a fost numit în ianuarie anul trecut de premierul Ciucă subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, condus de un alt bihorean, UDMR-istul Cseke Attila.

Născut în 1983, Ghilea a activat peste 15 ani și ca director comercial al SC Construcții Bihor, fiind absolvent al Institutului Național de Administrație și a Facultății de Economie și de Administrare a afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, dar și al Facultății de Științe economice din cadrul aceleiași Universități.

La nivel politic, Gabriel Ghilea a deținut și funcția de vicepreședinte în cadrul PNL.

Articolul precedentSMS-ul care te poate lăsa fără bani în cont: ”Îi pot scoate de la bancomat fără să aibă nevoie de PIN!”
Articolul următorÎn timp ce Charles e gata să-și pună pe cap coroana de aur cu sute de pietre prețioase, britanicii strigă că n-au ce mânca