Continuă derapajele alinței locale Primărie + RER Vest + ECO Bihor și ai lor voluntari plătiți din bani publici, distinșii domni de la Miliția Locală – divizia Să Amendăm Populația – scrie Coaliția Rogerius.

De această dată, cei vizați sunt orădenii de la case și firmele.


Citește și: Angajații RER, complici la zădărnicirea colectării selective? Primăria nu face nimic de luni de zile


După campaniile prelungite ale Coalitia Rogerius în care am semnalat deficiențele de infrastructură ale țarcurilor, care nu se pot închide, astfel că oricine poate arunca orice deșeu în oricare dintre pubelele orașului, asociațiile de proprietari nu mai sunt ”capul răutăților”, iar orădenii de la bloc nu mai sunt pedepsiți, amenințați și umiliți și etichetați ca ”indisciplinați”.

– Avertismentele și amenzile nu își au locul!

– Conducerea asociațiilor de proprietari care plătesc astfel de amenzi în loc să conteste, fac jocurile Primăriei și trebuie schimbați!

– Primăria și RER să anunțe odată public că are firmă ce asigură mentenanța țarcurilor, ar trebui să se concentreze pe ceea ce ne interesează, și nu pe amenzi în numele unor reglementări care le vin ca o mănușă pentru a mai colecta bani! (sursa)

Articolul precedentCât timp se fierb ouăle ca să nu crape. Greșelile pe care nu trebuie să le faci niciodată, metoda corectă
Articolul următorSpaţiul cultural din România se transformă. Peste 100.000 de muncitori străini lucrează în țară