boardingpass.ro: Swiss International Air Lines va zbura regulat din martie 2024 între Zurich (Elveția) și aeroportul „Avram Iancu” din Cluj Napoca.

Noua rută va fi operată în sezonul de vară al anului 2024, din data de 28 martie, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni, joi și duminică.

Swiss, parte a grupului Lufthansa, va zbura între cele două orașe cu avioane de tip Airbus A220, iar durata zborurilor va fi de aproximativ două ore.

Biletele de avion pentru zborurile companiei elvețiene dintre Cluj Napoca și Zurich sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul acesteia din 13 septembrie 2023.

Compania aeriană elvețiană mai are zboruri spre România, în prezent, doar pe ruta Zurich (Elveția) – București, iar între Cluj Napoca și Zurich nu zboară acum nicio companie aeriană.

Swiss este a patra companie aeriană din alianța Star Alliance care zboară la Cluj Napoca, alături de Lufthansa, LOT Polish Airlines și Turkish Airlines. (sursa)

Articolul precedentȚara din UE în care guvernul vrea ca elevii să renunțe la tablete și să se întorcă la cărți și la scrisul de mână
Articolul următorPreşedinta Comisiei Europene susţine miercuri în Parlamentul European discursul despre Starea Uniunii. POLITICO: Este începutul campaniei sale pentru a conduce următoarea Comisie Europeană