Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia sunt cele zece ţări care s-au calificat în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, la Liverpool. Theodor Andrei a cântat melodia „D.G.T. (Off and on)”. Concursul a început marți seară în Liverpool, Marea Britanie, cu prima semifinală, în care s-au calificat Croația, Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia și Norvegia. Finala Eurovision 2023 va avea loc sâmbătă, 13 mai.

Românul Theodor Andrei a cântat, joi, pe scena de la Liverpool, în cea de-a doua semifinală de la Eurovision 2023, alături de reprezentanții din Danemarca, Armenia, Estonia, Belgia, Cipru, Islanda, Grecia, Polonia, Slovenia, Georgia, San Marino, Austria, Albania, Lithuania, Australia.

Theodor Andrei n-a reușit să se califice în marea finală programată sâmbătă, confirmând astfel predicțiile specialiștilor în ceea ce privește calitatea slabă a melodiei propuse de țara noastră.

Înaintea concursului, artistul din România este creditat cu ultima șansă la calificarea în finală, având doar 6% procente de reușită și o cotă care variază între 9 și 23 la principalele case de pariuri.

Mai mult decât atât, în emisiunea „Adresse Liverpool”, invitații – artiști, jurnaliști, influenceri, fani – au analizat piesele înscrise și au întocmit un clasament, în funcție de punctele oferite de fiecare invitat.

Melodia și show-ul României au primit doar note de 2 și 1 și comentarii negative, potrivit Adevărul.

Articolul precedentMinistrul Sănătății vine mâine la Oradea
Articolul următorRomânia va interzice creşterea animalelor pentru industria vestimentară