Aventura iresponsabilă inițiată de Ludovic Orban la comanda lui Klaus Iohannis pentru declanșarea alegerilor anticipate, pare să se oprească azi cu o înfrângere totală pentru PNL. După ce ambii lideri susțineau că au zeci de planuri B, C sau D, se dovedește că, de fapt, nu au avut nimic. Tot ce au reușit a fost să țină țara într-o criză artificială creată cu scopul de a prelua toată puterea.

La această oră, se pare că au pierdut pe toate planurile, iar PNL va fi obligat să își voteze propriul candidat, Cîțu, care fusese desemnat doar pentru a fi respins!

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a făcut azi la Parlament o declarație crucială în actualul context politic, toate partidele spunând că depinde doar de PNL dacă România va avea un guvern plin, gata să se lupte cu pandemia de coronavirus:

  1. Liberalii vor vota la vedere pentru învestirea Guvernului Florin Cîțu. Doar 5 parlamentari PNL vor fi absenți (unul este în autoizolare, alta deputata asteapta sa nasca, etc)
  2. PNL face apel la toate grupurile parlamentare să voteze învestirea Guvernului
  3. Alegerile anticipate nu mai sunt o prioritate in acest moment, criza coronavirusului fiind principala preocupare a liberalilor
  4. Dupa decizia CCR pe anticipate, alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur

În această dupămasă, plenul Parlamentului se reunește pentru votul de învestire a guvernului Cîțu.

Articolul precedentCristiano Ronaldo a intrat în carantină!
Articolul următorȘeful ITPF Oradea: Traficul de persoane s-a redus foarte mult la frontieră