Şoferii ar putea plăti poliţe RCA la preţuri plafonate până la anul şi nu doar până la toamnă, aşa cum a fost stabilit iniţial. Şi asigurările Euroins vor avea valabilitatea prelungită.

Din discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii ASF am aflat că se discută şi se analizează prelungirea acestor plafonări la tarifele RCA până în ianuarie 2024. Tarifele au fost plafonate în luna aprilie, la nivelul preţurilor din februarie 2023, iar măsura urma să fie valabilă până în octombrie. Iată, că în momentul de faţă se discută despre o prelungire a acestui termen şi asta pentru că foarte puţini şoferi şi-au denunţat poliţele pe care le au la Euroins. Asta pentru că oamenii îşi primesc foarte greu banii.

Sunt despăgubiri încă de acordat după falimentul CityInsurence. Sunt voci din piaţă care susţin că o dată cu încetarea acestor plafonări, preţurile vor creşte cu 25%, chiar 30% pentru toate tipurile de vehicule. Mâine, 31 august, se va discuta în şedinţa de Guvern despre prelungirea valabilităţii poliţelor RCA până în decembrie. Ele ar trebui să fie valabile până în septembrie. (observatornews.ro)

Articolul precedentCluj: cea mai prosperă eră economică pe spinarea plătitorilor de taxe din întreaga țară!
Articolul următorFinal de sezon… După 65 de ani în congelatorul unui restaurant din Mamaia, un peşte a ieşit la pensie