Umblă vorba prin târg, dar ce spunem noi târg… prin metropola de pe Criș, că mâine va avea loc un mare și fericit eveniment pentru primarul Oradiei, Florin Birta. Acesta se va căsători cu frumoasa Patricia Popa, una dintre moștenitoarele imperiului de hoteluri și restaurante Allegria. Primarul a mai fost căsătorit cu Larisa Birta, căsnicie din care au rezultat doi copii.

sursa foto – Patricia Popa, Facebook

————-

Larisa Birta, conform ziariștilor de la Jurnal Bihorean, a fost la un moment dat sursă de război între conducerea Muzeului Orașului Oradea și angajați, cărora li s-au suspendat în aprilie 2020 contractele de muncă din rațiuni economice, în vreme ce instituția avea contracte de reclamă și design tocmai cu firma la care aceasta era marketing manager… Primăria soțului viceprimar (pe atunci) a încredințat, conform angajaților muzeului citați de ziar, contracte de 60 de mii de lei și de 63 de mii de lei către firma Globencer, în care fosta soție a lui Florin Birta era manager și care, DESIGUR, s-a ocupat apoi și de campania PNL pentru alegerile locale, dar și de campaniile de propaganda ale Primăriei Oradea sau APTOR…

La fel ca și fostul ei soț, doamna Larisa Birta a fost mai tot timpul angajată la instituții din subordinea Primăriei Oradea sau finanțate din bani publici: Zona Metropolitană Oradea și APTOR (Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune), agenția de propagandă a lui Ilie Bolojan.


Dacă vă întrebați cum de au ales fericiții miri o nuntă tocmai miercuri, în mijlocul săptămânii, sursele citate sugerează ca motiv un alt fericit eveniment și anume nașterea unui copil, frumoasa mireasă fiind, se aude, însărcinată.

Acesta ar fi motivul pentru care, nefiind pregătiți din timp, mirii au optat pentru această zi, găsind o sală liberă care ar aparține cumnatului miresei.

Mai mult, o nuntă de miercuri va fi și mai discreta…

Totuși, dat fiind că ne așteptăm ca la fericitul eveniment să participe toată crema și toată spuma orașului, mai ales de orientare penelistă, dar nu numai, credem că mulți șefi și multe șefe de prin diversele instituții locale nu vor fi de găsit la muncă joi la prima oră. Sau, cine știe, vor fi baricade și vor munci cu și mai mult elan decât până acum. De fapt, suntem convinși că așa vor face.

Oricum, le dorim mirilor să fie sănătoși și fericiți împreună!

Articolul precedentColoane de camioane pe mai mulți kilometri, înainte de frontiera cu Ungaria, după restricţiile de Rusaliile catolice
Articolul următorAJOFM Bihor organizează un nou târg al locurilor de muncă, în 8 iunie. Peste 1.700 de oferte!