Activitatea lui Marcel Boloș la Ministerul de Finanțe și modul în care a comunicat a generat „multă nervozitate” în conducerea PNL, dar și nemulțumirea premierului Ciolacu, susțin surse din conducerea coaliției. „Va pleca din Guvern în scurt timp”, adaugă sursele citate.

O decizie finală în PNL privind remanierea ministrului Marcel Boloș se va lua după angajarea răspunderii Guvernului asupra pachetului privind măsurile fiscal-bugetare și de reducere a cheltuielilor din aparatul administrativ, au declarat surse din conducerea partidului pentru Libertatea.


Mai mulți lideri PNL sunt „furioși” din cauza modului în care ministrul Marcel Boloș a comunicat măsurile fiscal-bugetare negociate la Palatul Victoria, dar și la Bruxelles.  Dorința lor este ca ministrul să-și dea demisia de la Finanțe.

„Nu ne mai răspunde la telefon. Îl rugăm zile întregi să ne trimită un rezumat al măsurilor fiscale și nu o face. Ne spune să citim interviurile date în presă. Nu se poate așa ceva, partidul nu a văzut măsurile fiscal-bugetare până nu au fost puse în dezbatere publică. Am ajuns să ne rugăm de propriul ministru să ne informeze?”, susțin surse din conducerea PNL și din Guvern. (libertatea.ro)

Articolul precedentReuters: Zelenski este înconjurat de colaboratori suspectaţi de corupţie
Articolul următorGuvernul vrea să ofere vouchere de 25.000 de lei pentru românii care au panouri fotovoltaice, ca să își instaleze și baterii