Un bărbat drogat a fost prins gonind cu 253 km/h la volanul unui vehicul Holden Commodore de mare putere, în Australia, iar pedeapsa primită a fost una drastică.

Tânărul de 20 de ani a fost prins pe o secțiune a autostrăzii nord-sud din Adelaide, în ianuarie, unde limita de viteză era de 110 km/h. Autovehiculul nu era înregistrat, iar șoferul era drogat.

Considerat de un judecător „cel mai periculos om din stat”, șoferul a fost condamnat în iulie la o pedeapsă de un an și cinci luni cu executare, iar când va fi eliberat, îi va fi interzis să conducă pe termen nelimitat. Mașina lui a fost zdrobită vineri, resturi din ea urmând să fie vândute, iar veniturile donate Fondului de Compensare a Victimelor Infracțiunilor, potrivit 7News, citat de Libertatea.

„Cu asta se pot confrunta șoferii care conduc cu viteză extremă pe drumurile noastre, închisoare, vehiculul zdrobit și vândut la fier vechi și interzicerea să mai conducă vreodată. Acesta este un avertisment pentru toți șoferii. Fiți responsabili pe drumurile noastre”, a spus superintendentul Darren Fielke. (sursa)

Articolul precedentDe unde își iau românii informațiile. Sondaj: TV, presa online și rețelele sociale, principalele surse de informare (GRAFIC)
Articolul următorCod galben de caniculă în Bihor!