În cartierul Grigorescu – ne scrie un cititor, se lucrează la drumul către Nojorid și Livada, mult lăudat, doar că acest drum de pe strada Nojoridului este ridicat cu 40-60 de centimetri peste curțile noastre, nu putem întra pe proprietăți, apa din drum va intra în curți, nu vom putea utiliza garajele și tot așa…

Azi am depus o petiție la Consiliul Județean, ne informează cititorul nostru. Trebuie să mai conteze și orădenii în Oradea, spune el. Poate că ne va auzi cineva și pe noi.

Conform petiției, orădenii solicită revizuirea nivelului de înalțime a carosabilului, trotuarului și a bordurilor amplasate față de imobilele construite, datorită faptului că în urma lucrărilor efectuate pe strada Nojoridului, față de cota inițială a străzii înainte de începerea lucrărilor se observă că rezultă o cotă actuală mai ridicată cu aproximativ 40-60 de centimetri față de cota de nivel a imobilelor existente, rezultând astfel acces dificil pe proprietate, risc ridicat de inundație și distrugerea proprietăților.

Oamenii mai cer bordurarea intersecțiilor pe străzile adiacente străzii Nojoridului cu un minim de 10 metri, precum și coborârea unor borduri existente pentru a facilita accesul auto.

Articolul precedentCând scad temperaturile în România: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni
Articolul următorIoan Mang, după vizita oficială în Austria: Nici parlamentarii lor nu susțin politica lui Nehammer legată de România! (FOTO)