timesnewroman.ro: România arată încă o dată că nu-şi respectă valorile! Marius, triplu campion mondial la Solitaire şi vicecampion olimpic la Minesweeper, a ajuns pe drumuri după ce a fost dat afară de la Stat, unde a lucrat aproape 30 de ani.

„E inadmisibil ce se întâmplă. Marius a pus România pe harta mondială a jocurilor de pierdut timpul şi s-a trezit dat afară de la Stat, de ce? Doar pentru că e în concediu medical de 8 luni?”, se întreabă Georgeta, fostă colegă a lui Marius, ea însăşi membră a loturilor naţionale de Zuma şi Candy Crush.

„Oamenii ăştia au fost vreodată la un campionat de Solitaire? La un turneu de Minesweeper? Au clicăit vreodată pe o căsuţă lângă cifra 3, ştiind că ar putea fi ultima? Ar trebui să-i facem statuie, nu să-l alungăm ca pe un câine doar ca să-l înlocuim cu un ameţit de 30 de ani care ştie doar cafele şi TikTok”, adaugă Georgeta. (sursa)

Articolul precedentCercetătorii israelieni au dezvoltat un medicament care poate distruge 60% din celulele canceroase din măduva osoasă
Articolul următorȘtefan Mandachi, revoltat de experienţa trăită pe Otopeni. Doar că vina îi aparține!