Radu Herjeu: Îl mai țineți minte pe Mandachi? Cel care făcea un metru de autostradă în speranța că vreun partid va intui potențialu-i electoral? #Șîeu!

După momentul lui de glorie a urmat căutarea disperată și inutilă de a-l retrăi.

Acum, ditamai afaceristul performant, businessman-ul, care va să zică, se plânge că oamenii răi (tot antreprenori de succes) i-au luat o căruță de bani pentru parcarea mașinii la aeroport.

Evident, nu e vina lui că nu s-a uitat unde o lasă. în parcarea la plata cu ora, nu cu ziua (adică în cea pe termen lung). Ci e vina casierei, a șefilor aeroportului, a polițistului care verifică pașapoartele, a bugetarului care pleacă acasă cu 783-ul.

Eu sunt mereu șocat de cum reușesc astfel de oameni să facă purcoi de bani. Sau, de fapt, banii au fost făcuți de mami și tati și ți-i înmulțesc cei pe care i-ai angajat să apese pe butonul liftului pentru tine ca să fii sigur că ajungi la etajul dorit?

PS – Dar cred că s-a plâns public pentru că, din toată povestea, a vrut să se rețină că el (mai) avea minim 2600 de lei pe card după ce s-a-ntors din Olanda. (sursa)

Articolul precedentNe batem joc de valorile noastre… Campion mondial la Solitaire, dat afară de la Stat!
Articolul următorJobul plătit cu 10.000 de lei net pe lună, dar evitat de români!