Preluare de pe blogul bunoiu.ro.

Am transmis ieri presei din Oradea un comunicat in care faceam un update cu privire la situatia contractelor cu certificate de carbon desfasurate de Termoficare SA Oradea. In comunicat spuneam ca datorita atentiei pe care am adus-o asupra acestui subiect, contractul – desi era semnat pentru trei ani – 2018, 2019, 2020 – nu a mai fost continuat. 

Fata de aceasta, explicatiile persoanelor din conducerea Termoficare SA Oradea se bat cap in cap si nu concorda cu realitatea. Ceea ce ma face sa spun – si o sa arat de ce – ca aceste persoane fie nu cunosc detaliile afacerii desfasurate de societatea pe care o conduc, fie mint, probabil ca sa repare oalele smantanite si sparte de altii.

Artizanul afacerii cu certificate de carbon, fostul director Stanel Necula, condamnat penal definitiv cu suspendare pentru tentativa de frauda cu fonduri europene, a demisionat si apoi a fost reangajat de Primaria Oradea in cadrul Termoficare SA Oradea pe o alta functie pentru ca instanta i-a interzis anumite drepturi printre care si cel de a exercita profesiunea de care s-a folosit pentru savarsirea infractiunii.

puteți citi materialul întreg aici

Articolul precedent20 de REGULI care ne vor afecta viața de zi cu zi, după 15 Mai
Articolul următorAnaliză: Topul localităților din România cu cele mai puternice economii. Oradea?