Președintele PNL și premierul Ludovic Orban a vorbit, duminică seara, la B1 TV, despre rezultatele de la alegerile parlamentare și s-a arătat dezamăgit că la vot au venit atât de puțini români.

“Ne așteptam la o prezență mai mare, de peste 35 la sută. E posibil din cauza pandemiei, a zilei, a vremii, poate și din cauza multor informații că oamenii se vor infecta dacă vin la vot.

Partidele sunt preocupate de centralizarea voturilor, încă n-au început negocieri. De luni, după ce vom avea informații relevante, cu partenerii din USR-PLUS, PMP, UDMR, sigur că se vor purta discuții.

Faptul că au venit mai puțini la vor a avantajat PSD. Peste 35 la sută rezultatele ar fi fost altele. Asta este realitatea politică și trebuie să respectăm acest lucru”, a spus Ludovic Orban. (sursa)

Articolul precedentPSD câștigă detașat alegerile parlamentare din 2020. După numărarea a 99% din voturi: PSD-30%, PNL-25%, USR PLUS-14%. Scor uriaș pentru AUR
Articolul următorUmilință pentru Ludovic Orban: cu el cap de listă, PNL a ieșit pe locul 3 în București/ Numărătoare paralelă PNL