Într-un schimb de replici cu oamenii din Aleșd afectați de exproprierile impuse de Ilie Bolojan, pentru a construi o stradă printre case denumită centură, președintele Consiliului Județean Bihor se arată agasat de faptul că discuția, pe care o încearcă oamenii, este filmată și refuză să le spună acestora de ce i-a mințit atunci când le-a promis că nu vor fi afectați de lucrări.

Discuția a fost postată recent pe Facebook, pe un grup denumit Varianta de ocolire Aleșd – fapte și practici, iar ea poate fi vizionată aici.

Oamenii îl acuză că în 2021 le-a promis clar că nu le vor fi dărâmate gardurile, pentru ca, în realitate, desigur, promisiunea să nu mai fie respectată în 2022.

Bolojan nu acceptă dialogul, spune un cetățean într-un comentariu la postare. El face monolog și gata. Așa o fi, doar că acest monolog se face spre paguba bihorenilor.

Întrebat fiind și de ce pune presiune asupra judecătorilor (este vorba despre procesul dintre proprietarii de terenuri afectați de exproprierile lui Ilie Bolojan și CJ Bihor), acesta ignoră întrebarea omului, care spune că l-a votat, și merge mai departe.

Iar oamenii rămân cu promisiunile, cu paguba și, desigur, cu votul dat…

Articolul precedentÎnchisoare pentru șoferii care se urcă la volan beți, drogați sau fără permis și provoacă accidente mortale. Legislația va fi înăsprită
Articolul următorRomânia a acordat Ucrainei ajutor energetic de avarie. Cât a plătit Kievul