Silvestru Șoșoacă și Luis Lazarus au ajuns din amici, dușmani. Legătura lor s-a deteriorat de la momentul în care Silvestru a fost exclus din partidul SOS România de către soția sa. În direct, la antena 3 CNN, Silvestru Șoșoacă a vorbit despre speculațiile care au apărut, potrivit cărora între Lazarus și Diana Șoșoacă ar exista o relație intimă.

“Avocații mei lucrează la actele de divorț săptămâna asta. În speță, divorțul ar fi trebuit să fie simplu, dar devine complicat pentru că eu îmi vreau numele ‘Șoșoaca’ înapoi, iar ea ține cu dinții de titulatura asta. Ne puteam înțelege frumos la notariat și eram divorțați până acum. Aici a fost ruptura dintre noi; eu vreau ca ea să revină la vechiul ei nume Diana Macovei, iar ea vrea să mai țină de nume o perioadă, nu știu, până se recăsătorește.

Întrebat despre bănuielile că Diana Șoșoacă l-ar fi înșelat, acesta a afirmat că nu doar că o suspectează, ci are certitudini: „Da, o bănuiesc, da, știu și când și unde și tot. Nu dau detalii, vor fi date doar când va fi nevoie, la divorț”.

În ceea ce îl privește pe Lui Lazarus și o presupusă relație cu acesta, Silvestru Șoșoacă a explicat că nu el este „amantul’, dar are un alt rol: „Are o altă relație cu Diana, financiară. El face bani de pe urma ei, exact cum spune el în spate – e o vacă de muls. Stă cu ea la masă, doar atâta cât să facă niște bani. Câștigă foarte multe mii de euro pe lună, mult peste un om normal din România“, a afirmat Silvestru Șoșoacă, pentru Antena 3 CNN.

Articolul precedentCe influență are trecerea la ora de vară asupra organismului
Articolul următorPetrolul Ploieşti îl dă în judecată pe Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveană de blat și a numit-o „rușinea fotbalului românesc”