Probabil luna iunie este una luna cea mai iubită de către copiii noştri: pe 1 este ziua internaţională a lor, pe 15 se termină şcoala iar cateva zile mai târziu începe oficial vara! Să fie doar acestea şi copiii au toate motivele să zâmbească fericiţi.

Livia Bărlău, primarul comunei Brusturi, a avut grijă însă ca anul acesta zâmbetul copiilor să fie cât mai larg şi mai luminos. Astfel, cu ocazia zilei de 1 iunie, primăria a organizat mai multe activităţi culturale, artistice, sportive şi de divertisment. La căminul cultural al comunei a fost invitată trupa actorilor de la Teatrul Comoara cu poveşti din Oradea, care a pus în scenă, în premieră, piesa Povestea fabulei. Apoi actorii au cântat şi au dansat împreună cu toţi copiii.

Cei mari, adică cei de la clasa a 5-a în sus, s-au mutat pe terenul de sport al comunei unde au participat la jocuri şi concursuri sportive şi au fost premiaţi de către dna. primar Livia Bârlău cu medalii şi cupe.

Cei mici, în schimb, s-au mutat în curtea şcolii unde au putut să dea frâu liber imaginaţiei, desenând cu cretă colorată pe asfalt. Apoi, de nicăieri a apărut clovnul Igor care i-a delectat pe copii cu jocuri, cu baloane colorate şi giumbuşlucuri.

1 iunie a rămas în urmă şi a sosit ziua mult aşteptată de către toţi elevii: 15 iunie, sfârşitul şcolii, începutul vacanţei de vară! Şi ca vacanţa să înceapă cât mai plăcut, Primarul Livia Bărlău a luat hotărârea să-i premieze pe elevii care au obţinut rezultate bune la învăţătură. Astfel, câştigătorii premiilor 1, 2 şi 3 au primit carduri valorice de 200, 150, respectiv 100 de lei. 

Dincolo de politică, de vremuri şi crize, avem obligaţia să le asigurăm copiilor noştri o copilărie fericită şi să le dăm speranţa unui viitor mai bun. (Viorel Boldiş)

Articolul precedentOPINIE. Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: Industriașii din România ar trebui să susțină “Patriotismul Economic” al lui Marcel Ciolacu și în același timp să îi atragă atenția asupra limitărilor care țin de resursa umană
Articolul următorCâți bani a câștigat George Simion în urma nunții cu peste 10.000 de invitați. A dezvăluit suma în declarația de avere