În prima conferință de presă susținută de la formarea noului parlament, rezultat în urma alegerilor din 6 decembrie, președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a prezentat bilanțul celor trei parlamentari social democrați în cadrul acestui proces.

Astfel, senatorul Florian Bodog a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru știință, inovare și tehnologie din Senat, deputatul Steluța Cătăniciu a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupție și petiții, iar deputatul Ioan Mang a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru industrie și servicii din Camera Deputaților.

Din păcate, spune Ioan Mang, interesul PNL, singurul, a fost acela de a obține funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru Ludovic Orban, organizând toate procedurile pe repede înainte, fapt realizat mult după miezul nopții.

Mai rău, spune Ioan Mang, audierile miniștrilor de a doua zi au fost un spectacol ieftin, programul de guvernare al noului guvern fiind transmis parlamentarilor DUPĂ începerea audierilor!

În cadrul audierilor, miniștrii nu au fost capabili să răspundă la întrebări concrete, înșirând doar măsuri culese din cărți, totul fiind organizat în grabă, prioritățile guvernaților fiind pozele de grup…

PNL Bihor și Ilie Bolojan, spune Ioan Mang, au fost printre pierzătorii grabei organizate de noua majoritate, peneliștii bihoreni nefiind capabili să obțină niciun post de ministru și nici măcar UNUL de președinte de comisie parlamentară, iar prioritățile Bihorului nu se regăsesc în programul de guvernare!

În urma unei analizate succinte realizată de BihorNews, vedem că în cele 269 de pagini ale programului de guvernare depus la Camera Deputaților, cuvântul Bihor apare o singură dată, dar este vorba de Episcopia Bihor!

sursa, pagina 85

sursa

Articolul precedentNoua guvernare a dat DEJA CINCI ȚEPE URIAȘE românilor
Articolul următorVedetele care au cerut ajutor de la Guvern in pandemie publica, de Sarbatori, poze din destinatii exotice. Loredana si Delia, in Mexic si Zanzibar