Un incendiu a izbucnit duminică seara la Institutul Marius Nasta din București. Zeci de pompieri s-au aflat la fața locului. Șapte pacienți au fost evacuați

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui ventilator aflat pe unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta. Fumul a fost văzut în jurul orei 22.30 și au fost alertate autoritățile.

În interiorul unității se aflau șapte pacienți Covid. Pacienții au fost evacuați și probabil au fost mutații în alte spații.

La fața locului au ajuns ieri opt autospeciale de stingere, autoscara, opt echipaje SMURD și unitate de terapie intensivă mobilă. Surse din spital susțin că ar fi ieșit niște scântei dintr-o laterală a generatorului, apoi a ieșit fum puternic.

”În unitatea mobilă ATI erau 7 pacienți, neintubați, dar cu forme severă de boală. Sunt în afara oricărui pericol și au fost transferați în spital la secția ATI. Unitatea este funcțională din luna octombrie, o unitate care a funcționat fără incidente. Pacienții erau internați în unitatea mobilă și nu în spital pentru că aparatura este mult  mai mult mai performantă și mai bine monitorizarea” a spus managerul de la Spitalul Marius Nasta, Beatrice Mahler, la Antena3. (sursa)

Articolul precedentSCANDAL în USR: Un jurnalist înscris în partid spune cum stau, de fapt, lucrurile, exact ca pe vremea PCR și cum au fost excluși mulți membri
Articolul următorPSD va depune amendamente la buget: „Nu e deloc adevărat că nu se poate”