Senatorul bihorean Florian Bodog a explicat miercuri seara, la B1 TV, care este motivul pentru care PSD nu poate să îl mai susțină pe Florin Cîțu pentru funcția de premier. Potrivit acestuia, membrii partidului se opun unei astfel de nominalizări.

„Facem o alianță cu PNL în interesul României și pentru a scoate România din criză. Am precizat de la început acest fapt, că nu îl vom susține ca premier. Spun oamenii din partid că nu avem voie să facem acest lucru. Acesta este și motivul pentru care rezoluția noastră a fost să îl susținem pe Marcel Ciolacu și să ocupe imediat poziția de premier.

La negocieri nu s-a discutat niciodată despre funcții, s-a discutat despre măsurile care trebuie luate, urmând ca la final să se discute despre echipa guvernamentală. Aceasta a fost strategia cu care s-a mers în elaborarea programului de guvernare”, a spus Florian Bodog. (sursa)

Articolul precedentSe vor schimba prefecții? Partidul care are președinția Consiliului Județean să cedeze funcția de prefect / Lista președinților de CJ și județele în care ar putea fi instalați prefecți PSD, sau PNL
Articolul următorVești proaste pentru medici, inclusiv la UPU și la Ambulanță! Ministerul Sănătății nu are bani pentru salarii: ‘Se caută soluții’