Guvernul Cîțu, scrie senatorul bihorean Florian Bodog, împrumută zeci de miliarde de euro la dobânzi uriașe și a alocat sume extrem de mari la rectificarea bugetară pentru plata celor 120 de milioane de vaccinuri contractate, dar a donat în ultimele luni aproape două milioane de doze de vaccinuri în valoare de peste 15 milioane de euro!

Cu banii pe care putea să-i obțină pentru vaccinurile pe care le dă gratis altor țări (pentru că le expiră termenul de valabilitate), Cîțu putea cumpăra toate testele noninvazive pentru testarea periodică a copiilor și putea achiziționa milioane de teste pentru testarea gratuită a populației într-o acțiune mult mai eficientă de combatere a pandemiei.

În lipsa acestor teste, scrie fostul ministru al Sănătății, Guvernul de “dreapta” își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie, plafonând testarea, la aproximativ 30.000 de probe, pe zi. (sursa)

Articolul precedentProtejarea consumatorilor vulnerabili este o urgență!
Articolul următorŞi mai înghesuiţi: locuinţele din România au ajuns la o suprafaţă medie de 61,5 mp, minimul ultimilor 20 de ani