printreranduri.net: „Deontologul de serviciu”, doamna Rodica Culcer anunță în Revista 22 că:
– Nicolae Ionel Ciucă este „un impostor cu schelete în dulap, care face drepți la ordinele Varanului și ale PSD”, „domnul Ciucă a fost pus cu mâna în fruntea guvernului de un președinte care a mai făcut jocurile SRI”.
– Florin Vasile Cîțu este „politician cu antecedente dubioase”, „susținut financiar în perioada studiilor în SUA de controversata fundație Omenia, înțesată de generali SIE”.
– Klaus Werner Iohannis este „mama impostorilor de la Cotroceni”.

Dacă scriai asemenea „aprecieri” acum un an, erai de la „ciuma roșie”. Acum e în regulă, ești „progresist”.

Un alt caz de dublă-măsură și de ipocrizie ce trebuie remarcat este al „moralistului-progresist-userist” Dan Tăpălagă. Grupul de Investigații Politice notează că pe „vremea când îl slujea cu înflăcărare pe Băsescu („lingându-l fără să-i ceară”, după cum a povestit chiar fostul președinte) și îi elogia pe Coldea, Maior, Macovei și Kovesi, Tăpălagă îi înfiera pe ziariştii care criticau regimul, acuzându-i că sunt nişte „sângeroși «tăietori de capete» care s-au obișnuit cu execuţiile în lipsă”. Acum, când cineva spune despre site-ul lui de propagandă că e „toxic” și „fals”, același Tăpălagă se plânge de „o acțiune de tip fascist și extremist, care incită la ură împotriva presei”.

Degebea, pandemia și amenințarea războiului cu Putin schimbă radical moravurile „dreptei” progresisto-liberale. Ipocrizia a rămas însă aceeași! (printreranduri.net)

Articolul precedentLa ce întrebări va trebui să răspundem în recensământul populației si locuințelor
Articolul următorBeiuș. Managerul de spital prins cu petrecerea ilegală (și-)ar fi revenit din concediu…