Premierul Nicolae Ciucă a fost primit, joi, de către premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki, transmite News.ro. În cadrul vizitei, va avea loc o şedinţă comună a Guvernelor celor două ţări. Cei doi şefi de Guvern vor avea discuţii tete-a-tete şi vor avea loc întrevederi bilaterale ale miniştrilor celor două Executive.

De asemenea, vor avea loc declaraţii de presă susţinute de premierul Nicolae-Ionel Ciucă şi de omologul din Republica Polonă, Mateusz Morawiecki.

Premierul afirma, miercuri, în şedinţa de Guvern, că se va deplasa la Varşovia pentru desfăşurarea şedinţei comune de guvern.

Şeful Executivului afirma că această şedinţă comună ”are o relevanţă aparte pentru întărirea relaţiilor bilaterale dintre România şi Polonia şi o relevanţă aparte pentru ceea ce înseamnă discutarea problematicii de securitate în estul Europei ca urmare a invaziei forţelor armate ruse în Ucraina”. (sursa)

Articolul precedentVladimir Putin ‘se uită urât’ spre Finlanda și Suedia: scrisori către cele două țări, în contextul posibilei aderări la NATO
Articolul următorUrsula von der Leyen mulțumește românilor pentru ajutorul dat ucrainenilor: Sunteți un exemplu extraordinar de solidaritate în Europa. Doamnă, dar despre Schengen NIMIC?