Fotografa de origine ucraineană, Diana Tarasova, a postat pe rețelele de socializare partea ei de adevăr, după ce Denisa Filcea s-a plâns că la botezul fetiței lor aceasta ar fi refuzat să mai facă poze și a cerut o sumă mult mai mare decât cea stabilită inițial.

Fotografa ucraineană a dezvăluit experiența prin care a trecut cu Denisa Filcea, astfel că a făcut o postare pe Instagram în care și-a expus punctul de vedere și a venit cu explicații care să clarifice situația.

Diana Tarasova a povestit că a avut trei ședințe foto gratuite cu Denisa. Soția lui Flick a contactat-o apoi pe Tarasova pentru a o invita la botezul fiicei sale, în calitate de fotograf. Conflictul a izbucnit în momentul în care ucraineanca i-a spus Denisei cât o va costa să-i facă poze la eveniment.

,,Apoi, Denisa mi-a scris pe WhatsApp înainte de botez și m-a anunțat că au un buget de 100 de euro pentru 3-4 ore. Eu am precizat că am un preț de 100 de euro pe oră. Denisa mi-a scris că shooting-ul ar dura doar două ore (45 de minute în biserică și 45-50 de minute pe drum și mi-a precizat, de asemenea, că 200 de euro este prea mult, așa că am fost de acord să le ofer un discount, în total 150 de euro)”, a povestit fotografa Diana Tarasova.

Problemele au apărut l-a botez, atunci când fotografa și-a dat seama că a stat 5 ore, nu două așa cum i s-a spus. Când au ajuns acasă, Diana le-a spus că este nevoită să plece și vrea să primească banii. Flick i-a dat doar 150 de euro, nu 400 așa cum ar fi trebuit. 

După botez a urmat un val de mesaje scrise și vocale, în care Denisa s-a rugat de cea care le-a făcut poze să îi dea pozele, însă aceasta a refuzat total pentru că nu primise suma corectă.

Cum a reacționat Denisa Filcea?

Denisa Filcea și-a suspendat pagina de Instagram, dar a postat un clip pe YouTube în care susține că fotografa Diana Tarasova ar fi profitat de ea. 

Celor care insistă că e din Ucraina le spun: am  avut ucraineni în casă, am mers la vamă, sunt lucruri pe care nu le-am făcut publice până acum. Mi-am vândut haine și am donat mii de auro, am ajutat ucraineni. Una e să ajuți, alta e să profite de tine. Ea încearcă să ne facă rău, în mod voit, să instige la ură asupra noastră. Voi acționa legal pentru ceea ce s-a întâmplat“, a încheiat Denisa Filcea.

Denisa Filcea este soția fostului om de radio, Andrei Sebastian Filcea. Aceasta a participat la diferite concursuri de frumuseţe, precum Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. (sursa)

Articolul precedentCiolacu critică popunerea CE de a limita consumul de energie: Eu nu pot să le cer românilor să începem iar să închidem becurile
Articolul următorGheorghe Piperea: Dăncilă, Orban, Câțu și Ciucă sunt obligați, fiecare, proporțional cu zilele în care au fost/sunt premieri, să achite o amendă de 500 de lei pe zi!