Boris Johnson are ce sărbători. I s-a născut al treilea copil cu Carrie Johnson şi, posibil, al optulea din câţi se presupune că ar avea, inclusiv din relaţiile anterioare.

Carrie Johnson, soţia fostului prim-ministru britanic Boris Johnson, a anunţat marţi naşterea celui de-al treilea copil al cuplului şi cel puţin al optulea pentru fostul şef al guvernului britanic, cunoscut pentru tumultuoasa sa viaţă sa amoroasă, informează Agerpres.

“Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15″, a scris Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

“(Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?)”, a adăugat ea, mulţumind personalului maternităţii din cadrul University College Hospital din Londra, o unitate a NHS.

Bebeluşul este al treilea copil al cuplului, căsătorit din 2021, după naşterea lui Wilfred, în aprilie 2020, şi a lui Romy, în decembrie 2021, când Boris Johnson era încă prim-ministru.

Trecut amoros impresionant

Johnson, în vârstă de 59 de ani, este, de asemenea, tatăl altor patru copii (doi băieţi şi două fete) din mariajul cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soţie. Fostul prim-ministru a mai fost recunoscut ca tată al unei alte fiice, dintr-o relaţie extraconjugală.

În septembrie 2021, cu puţin timp înainte de naşterea lui Romy, Johnson a confirmat la postul de televiziune american NBC că avea la momentul respectiv şase copii, fără a pune însă capăt speculaţiilor privind numărul real al progeniturilor sale.

Johnson a părăsit Downing Street în vara anului 2022, fiind forţat să demisioneze după o serie de scandaluri.

Ulterior, el a câştigat milioane ţinând discursuri în timp ce era încă parlamentar.

Johnson a demisionat luna trecută, anticipând publicarea unui raport parlamentar care a constatat că a minţit cu bună ştiinţă Parlamentul în timpul pandemiei de coronavirus în privinţa petrecerilor organizate la Downing Street. (sursa)

Articolul precedentAutorizații de construcții. Bihorul, la nivel de Dâmbovița, dar mult sub Suceava și alte șase județe
Articolul următorFlorian Bodog: Românii sunt toleranți, dar nu trebuie forțați, pentru că efectul ar putea fi contrar scopului vizat