O apariție care le-a dat fiori multora s-a petrecut la un fast-food din România. Un bărbat a venit cu un șarpe uriaș de gât, pentru a-și comanda mâncare.

Un bărbat care avea un piton uriaș atârnat de gât a fost filmat la un fast-food din Târgu Mureș. Oamenii aflați acolo i-au dat roată și au filmat momentul complet inedit, care a ajuns pe rețelele de socializare.

Videoclipul a adunat foarte repede comentarii, iar oamenii s-au întrecut în glume la adresa gestului făcut de bărbat.

Întrebarea care le-a dat cel mai mult de furcă internauților a fost dacă omul comanda mâncare pentru el sau pentru animalul de companie. Cu siguranță, a prins un loc în față la coadă, au remarcat alți comentatori.

”Pitonul regius (Python regius) este o specie neveninoasă de pitoni, găsită în Africa. Aceasta este cea mai mica specie dintre pitonii africani și este populară în comerțul cu animale de companie, în mare parte datorită temperamentului său adesea docil. Numele de Piton minge se referă la tendința animalului de a se încolăci ca o minge atunci când este speriat.

Pitonul minge albino este foarte deschis la culoare, neâvand pigmenți de culoare închisă. Datorita acestei mutații, pitonul poate fi găsit în nuanțe strălucitoare de galben și alb, cu ochii roz sau roșii. Dimensiunea exemplarului de Piton minge albino comercializat: 45 de centimetri”, conform site-urilor de specialitate care vând astfel de vietăți. De asemenea, mai este menționat că un astfel de șarpe trăiește 30 de ani și are nevoie mereu de o temperatură de 27-32 grade Celsius. Videoclipul cu bărbatul și pitonul a strâns 1.5 milioane de vizualizări în doar 24 de ore.

Sursa: StirilePROTV

Articolul precedentÎntârziere majoră și probleme pe Autostrada Transilvania (VIDEO)
Articolul următorCum arată prima păpușă Barbie cu sindromul Down: ”Vrem să contracarăm stigmatul social prin joc”