Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, aceştia sunt cercetaţi acum într-un dosar penal pornit sub acuza de distrugere.

Cei patru copiii au distrus toaletele publice din pacul Barcăului. Pe baza imaginilor de pe camerele video, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea i-au identificat. Sunt patru băieţi, dintre care trei – cu vârste de 11, 12 şi 15 ani – sunt din Oradea, iar unul, în vârstă de 13 ani, din Sânmartin. Fiind vorba de minori “ancheta se derulează după o procedură complexă şi nepublică”.

Copiii vandali, identificați de polițiști pe baza imaginilor de la camerele video. Ce riscă minorii

Totul s-a în jurul orei 3 din noapte, în 29 septembrie, iar din din filmare se vede cum copiii lovesc cu picioarele toaleta, forţează uşa de intrare, lovind cu tutorii smulşi de la arborii din parc, după care o escaladează şi lovesc luminatorul, încercând să intre în toalete. Totul se întțmplă pe fondul unui val de acte de vandalism cu care se confruntă administrația locală. Sunt vandalizate clădiri, construcţii utilitare şi decorative, facilităţi de agreement şi sport din parcuri şi zone verzi. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.