timesnewroman.ro: Rareș Bogdan confirmă că nu se lasă doborât de criticile sărăcanilor și nu se sfiază să-și afișeze opulența. Într-un nou eveniment de campanie electorală acesta s-a afișat într-o piață cu o rochie extrem de scumpă, de aproape 20.000 de euro.

„N-o să pretind că sunt ceea ce nu sunt”, a strigat acesta unei bătrânici care vindea castraveți ca să aibă lemne în iarna asta cu care să se apere dacă o atacă lupii în sat. „Tot ce am realizat până acum a fost din muncă cinstită”, a spus europarlamentarul.

Apariția sa a stârnit rumoare și entuziasm printre alegători. Unul dintre aceștia chiar s-a apropiat timid de Rareș Bogdan și l-a întrebat cât mai politicos cu putință „Pot să te ating?” (sursa)

Articolul precedentProiectul de lege privind sistemul public de pensii intră la vot în Senat, după acordul din coaliţie. Au fost clarificate și sursele de finanțare
Articolul următorLucrul pe care nu trebuie să îl mai faci dacă vrei să eviți virozele și alte boli. Explicațiile unui imunolog